2013/05/19

Szoborpark

Ilyen talán még sosem fordult elő velünk... Már a májusnak is a második felében járunk és mi még sehol nem voltunk idén kirándulni (na, ez sem igaz - május elsején megmásztuk a hegyet, úgyhogy végülis kirándultunk már idén is).


Ismét gipszes kézzel keltünk útra: az anyák napi orgonagyűjtés során Csabinak sikerült úgy elesnie a motorral, hogy a műtőben kötött ki. Neki a jobb keze. Nem könyök, hanem csukló - ő szinte laza volt hozzám képest. Nekem sem okozott gondot ősszel a gipsz, úgyhogy nem zavartattuk magunkat, mentünk.

Leninvárosban nőttem fel, a Malinovszkij úton, a Kun Bélában érettségiztem... Nem is tudom, hogy eddig miért maradt ki ez a szoborpark.



A honlap alapján mi egy kicsit többet vártunk. Ott kezdődött, hogy az útról nem jelezte egyetlen tábla sem, hogy itt már kanyarodj be kedves látogató, mert itt lesz a park, túlszaladtunk... Valahogy azt hittük, hogy sokkal több szoborral lesz tele a park. És naivan azt hittem, a leninvárosi Lenin-szobor itt majd újra szembejön velem. De nem jött... Fura dolog volt most itt látni egy-két olyan szobrot, ami mellett anno rendszeresen elmentünk. :)


A fiúkat a trabant csigázta fel egy picit, a többitől nem voltak elájulva. A bolt portékáin már mosolyogtunk párszor, de inkább kint, a "barak" oldalára helyezett feliratokon szórakoztak. Két kisfilmet is sikerült megnézni.
(Családi jegy kapható - ennek igazán örültünk.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése