2013/08/25

Kalandpálya - Csillebérc

Azt gondoltuk, hogy ez egy tök jó program, szeretik a fiúk, hadd próbáljanak ki újabb kalandparkot! Augusztusban szerdánként elég jelentős kedvezmény volt itt Csillebércen, éltünk a lehetőséggel. Itt csak 3 órára érvényes egy belépő, de nekünk ennyi bőven elég is volt (pedig előtte azt hittük, hogy kevés lesz).

Ahogy odaértünk, mi megállapítottuk, hogy ez micsoda csoda egy park, itt aztán vannak kötelek, jól ki van használva a hely, tele van pályával minden fa...

Itt is, mint minden kalandparkban, azzal kell kezdeni, hogy oktatás, gyakorlópálya. Egy kis eltérés mindig van a szabályokban, de a lényeg nem változik. A fiúk aztán gyorsan el is indultak, egy viszonylag egyszerű pályán, és nem voltak elájulva tőle. Aztán majdnem felmentek a legnehezebbnek jelölt pályák egyikére, de végül a kicsit egyszerűbbet választották. Na, ott már mondták is, hogy ezzel vége is lesz, nekik ennyi elég lesz mára. De azért még nekifutottak a csúszópályáknak is, talán ezek jöttek be legjobban.

Úgy vettük észre, hogy a többiek nagyon lelkesek, többször is visszatérnek, úgyhogy a kalandpark biztosan nagyon klassz, a fiúk valahogy ezért most nem lelkesedtek annyira, mint a korábbiakért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése